nederlands | deutsch | Englishvakantiewoning in Griessen, Zwarte Woud

Ligging: In het uiterste zuiden van het Zwarte Woud, ligt tegen de Zwiterse grens aan het plaatsje Griessen. De gemeente Klettgau, waar Griessen deel van uitmaakt, biedt met name in de zomermaanden een breed scala aan aktiviteiten. U kunt er natuurlijk oo zelf op uitgaan en direct bij het vakantieadres fantastisch wandeln. De Rijn, met heerlijke strandjes, ligt op slechts 6 km en interessante steden als Zrich (40km) en Basel (70km) zijn zeker het bezoeken waard. De Bodensee is met name in de zomermaanden een populair watersportgebied en is vanuit Griessen snel te bereiken.

Woning: Uw vakantiewoning bevindt zich op de 1ste en 2e etage van deze statige villa. De woning ist gezellig ingericht en biedt goed plaats aan drie tot zes personen.

Indeling: Entree, woonkamer met twee slaapplaatsen, twee slaapkamers met n 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, complete woonkeuken met onder andere een magnetron, badkamer met douche. Verder: CV, KTV, tuin met tuinstoelen en parkeergelegenheid bij de woning.

Bijzonderheden: Lakens neemt u zelf mee, handdoeken wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan. Achter het huis bevindt zich een terras en grote garten. N.B. In de maanden november tot en met april betaalt u een toeslag voor de verwarming van DM 8,= per dag.

Inkoping, restaurant/uitgaan 0,3 km zwembad en tennis 4 km, golf 10km

Prijzen per week per woning 600 DM Aankomst en vertrek op zaterdag. Zo snel mogelijk te reserveren

Heeft u interesse? Bel dan 0941 31 829 3479

English spoken Wir sprechen auch Deutsch but not Dutch sorry

Contact
G. & M. Tritt
Tel / Fax 031 829 3470
Email: info@tritt.bizland.com
WWW: http://tritt.bizland.com/